BEMUTATKOZÁS

"malteros vödörtől az építészetig"

Azon réteget képviselem a szakmában, akik releváns tapasztalattal is rendelkeznek az építőiparban és nem csak a tankönyvekből tanultak.

Szakmai tapasztalataim egészen kamaszkoromig nyúlnak vissza, amikor nyári szünetben beálltam segédkezni az építőipari gépezetbe. Ezt persze az egyetemi nyarakon már építész irodai munkával váltottam fel. Az Egyetemi éveim alatt egy nagy nevű építesz irodánál helyezkedtem el, ahol volt szerencsém nagy építkezésekre bejárni és terveiknek készítésében is részt venni. Egyik kedves munkám a Klotild palota szállodává való áttervezése volt, közel 3 évig dolgoztam a projektben. A tanulmányaim befejeztével, családi vállalkozásban helyezkedtem el. Társasházak és családi házak beruházásában és generálkivitelezésében vettem részt. Ezt követően belemerültem a közigazgatás mélyébe is, több óvoda és középület építésében valamint átépítésében részt vettem, mint beruházó-építtető érdekképviselője. Ezen felül hozzám tartozott egy Megyei Jogú Város közintézményeinek üzemeltetése. A közigazgatást hátrahagyva önálló vállalkozóként mérettettem meg magam a piacon, több családiház és társasház, illetve egy közintézmény generál tervezését bonyolítottam le. A tervezésekkel párhuzamosan, több általam tervezett épület generálkivitelezés lebonyolításában is részt vettem. Közben elkezdtem saját vállalkozásunkon kívüli cégeknek és magánszemélyeknek is műszaki ellenőrzést és felelős műszaki vezetést vállalni. Jelenleg fő profilom az építési műszaki ellenőrzés.


műszaki ellenőr Érd - műszaki ellenőr Budapest - műszaki ellenőr Diósd - műszaki ellenőr Pest megye - műszaki ellenőr Budaörs